2021-06-28

2021 - 2022 Yılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü ile ilgili detaylı duyuru

2021-2022 Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başladı

2021-2022 Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başladı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başvuruları 25 Haziran 2021 tarihi saat 09.30 itibari ile uok.nku.edu.tr adresinden online olarak “Diploma Notu” üzerinden alınmaya başlanacaktır. Adayların sorunsuz bir başvuru yapabilmesi için duyurularımızı dikkatle okuması ve takip etmesi önemle rica olunur. İletişim: uok@nku.edu.tr

Üniversitemize başvuru yapmak için herhangi bir aracı kuruma ya da kişiye gerek bulunmamaktadır. Başvurularınızı şahsen yapmanızı tavsiye ederiz. Aracı kurum yada kişilerin kontenjan, yerleştirme v.b. işlemlerde her hangi bir yetkisi yoktur.

Üniversitemiz bölümlerine elden başvuru alınmamaktadır.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Süreç Takvimi için tıklayınız.

Başvuru esnasında (25 Haziran 2021 – 26 Temmuz 2021)

>>Diplomanızda notun yazdığı sayfayı

>>Karnelerinizi (transkriptlerinizi)

>>Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu sayfa ile takip eden sayfayı

>>Mavi kart sahipleri, “Mavi Kart”ın ön ve arka yüzünü

>>Bir uyruğu Türkiye olan çift uyruklu adaylar vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini

>>Son altı ayda çekilmiş vesikalık bir fotoğrafı

>>Aşağıdaki bağlantıda bulunan taahhütnameyi imzalayarak

Sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Başvuru sistemimize 25 mb’ye kadar dosya yükleyebilirsiniz.

-Taahhütname metnini indirmek için tıklayınız.

-Başvuru formuna girilen bilgilerin eksiksiz ve doğru olması adayların sorumluluğundadır. Hatalı bildirim yapan aday kayıt hakkını kaybeder.

-Başvurularınızı herhangi bir aracı ile değil lütfen bireysel olarak yapınız. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin herhangi özel bir kuruluş ile anlaşması vs. kesinlikle yoktur. Sizlere ücret karşılığında başvuru yapacağını, Üniversitemize yerleştirileceğinizi iddia eden kişilere ASLA İNANMAYINIZ!

- Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başvuru süreci tamamen ÜCRETSİZDİR.

Not1: T.C. Yükseköğretim Kurulu kararı gereğince; mavi kart sahibi adaylar ile lise eğitimini yurtdışında görmüş (KKTC hariç) T.C. uyruğunda bulunanlar ve uyruğundan biri T.C olan çift uyruklu adaylar, genel kontenjanlarının en fazla %10'undan faydalanabilmektedir.