2020-09-24

e-üniversite sistemine giriş için önemli bilgi

Uluslararası statüdeki öğrencilerimiz üniversitemizin e-üniversite sitemine giriş için Kullanıcı adı olarak: öğrenci numarasını Şifre olarak: ön kayıt yada kesin kayıtta belirttikleri pasaport / kimlik numaralarını kullanacak ve şifreyi 11 haneye tamamlayana kadar sonuna 0 eklemeliler.

Tüm öğrencilerimizin kullanıcı adı ve şifre atamaları bilgi işlem daire başkanlığımız tarafından tek tek yapıldığı için bu işlem 3-4 gün sürebilir. Sistemi hafta sonu kullanmayı deneyiniz. Sorun yaşadığınız takdirde fakülte yada yüksekokul müdürlükleriniz ile iletişime geçiniz.

NOT: Bu duyuru özellikle Türkçe muafiyet sınavına girecek öğrenciler için çok önemlidir. Ayrıca diğer öğrencilerimiz için de derslerini uzaktan takip edebilmeleri için önem arz etmektedir.