2021-06-15

Yeni kayıt dönemi bilgilendirme toplantımız gerçekleşti

14.06.2021 tarihinde Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenciler Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, TÖMER müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur ÖZGÜR, akademisyenler, yurt dışındaki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve aday öğrencilerin katılımıyla uluslararası öğrenci alım süreçleri hakkında çevrimiçi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda başvuru sürecinin detayları, online başvuru portalımızın tanıtımı, başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar, gerekli belgeler, kontenjanlar hakkında bilgi verilip, katılımcılardan gelen sorular üzerine konuşmalar gerçekleşmiştir.

Bundan sonraki süreçte 17.06.2021 günü saat 14:00’da NKUTV Youtube kanalında konu ile ilgili canlı yayın yapılması planlanmaktadır.