2022-12-15

Uluslararası Öğrenciler Sosyal Uyum Toplantısı

Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü iş birliği ile 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında üniversitemizde öğrenime başlayan öğrencilerimiz için ülkemizde sosyal hayata uyum, ikamet işlemleri, üniversitemizde uluslararası öğrencilere yönelik olarak yapılmakta olan güncel faaliyetler ve iletişim kanalları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Söz konusu etkinliğe İl Göç İdaresi Müdürü Sn. Ömer GÜMÜŞ, üniversitemiz NAKDİM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sn. Şenol AKYAZI ve öğretim üyelerimiz ile çok sayıda öğrenci ve birim uluslararası öğrenci koordinatörü öğretim üyelerimiz katılım sağlamıştır.

Öğrenciler ile yapılan soru - cevap kısmında sunumlarda ele alınmayan bir çok konuda aydınlanma fırsatı bulan öğrencilerimiz ile toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilmiş ve etkinlik sona ermiştir.