2020-07-13

Uluslararası Öğrenci Başvuru ve Kayıt Süreçleri Hakkında Çevrim İçi Bilgilendirme Semineri

13.07.2020 tarihinde 15:00 - 16:00 saatleri arasında üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü organizasyonunda yurt dışından öğrenci kabul süreci ile ilgili çevrim içi bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Seminere Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER ve Öğrenci Topluluğu Başkanımız Erkan MOLLA katılmıştır.

Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER üniversitemiz tanıtımı, başvuru ve kayıt süreci ile bilgilendirme sunumu yapmış, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ soru - cevap kısmında paydaşlara bilgi aktarımında bulunmuştur. Öğrenci Topluluk Başkanı Erkan MOLLA ise uluslararası öğrencilere yönelik yapılan etkinlikler ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunmuştur.