2023-05-05

Türkiye - Kıbrıs Çadlı Öğrenciler Derneğinden Ziyaret

Türkiye Çadlı Öğrenciler Derneği Başkanı Adam Kally NASSSOUR, Başkan Yardımcısı Djaranabi DJİBİRİNE, İletişim Sorumlusu Djibirine Mahamat ABAKAR, Dış İşleri Sorumlusu Anass Mahamat MOUSSA ve Ali ÖMER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  Çadlı öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini çok beğendiklerini söylediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Uluslararası öğrencilerin Üniversitemizi her yıl daha fazla tercih ettiğini vurguladı.