2021-06-15

YENİ KAYIT DÖNEMİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nda üniversitemizde öğrenim görmek üzere başvuruda bulunacak adaylar için 1. Yerleştirme dönemi BAŞVURU - BÖLÜM TERCİHİ SEÇİMİ ve KABUL ve KAYIT tarihlerimiz aşağıdaki gibidir.

1. Adım - BAŞVURU ve BÖLÜM TERCİHİ: 25/06/2021 Saat: 09:00  -  30/07/2021 Saat: 17:00

Başvuru esnasında yapmanız gereken ilk şey, online başvuru sistemimize kayıt olmak ve sistemde yer alan "PROFİLİM" sekmesinde sizden istenen zorunlu ve zorunsuz tüm bilgileri eksiksiz olarak girmektir.

2. Adım - SONUÇLARIN İLAN EDİLMESİ: Kontenjan arttırılması yönündeki talebimiz YÖK tarafından onaylandıktan sonra sonuçlar öğrenci başvuru sisteminde "Başvurularım" sekmesinden görünür hale gelecektir.

NOT: Bu konuda uok.nku.edu.tr adresinde bulunan duyurular kısmını takip ediniz.

3. Adım - KABUL ve KAYIT: Sonuçlar bölüm tercihi seçimini takiben kontenjan talebimiz YÖK tarafından kabul edildikten sonra online başvuru sistemine giriş yaptığınızda sol kısımda yer alan bölümün en altındaki "BAŞVURULARIM" kısmından öğrenilebilir.