2022-08-08

1. Yerleştirme dönemi kesin kayıt tarihleri, katkı payı ve ek yerleştirmeler hakkında duyuru

Üniversitemize uluslararası öğrenci kabulü sürecinde yapılan 1. Yerleştime sonuçlarına göre üniversitemiz birimlerine kayıt yaptırma hakkı kazanan adaylar kesin kayıtlarını 08-19 Ağustos 2022 arasında eksiksiz orjinal evrakları ile birlikte kazandıkları bölümün öğrenci işleri biriminde yaptırabilirler. Öğrenim katkı payı ücretleri için tıklayınız.

Ek yerleştirmelere başvurup tercih yapmak isteyen adaylar ise başvuru takvimimizi inceleyebilirler. Başvuru takvimimiz için tıklayınız.

Not: 1. yerleştirme döneminde herhangi bir bölüme kayıt olma hakkı kazanan adaylar ek yerleştirme dönemlerinde tekrardan tercih yapamayacaktır.

Not: Ek yerleştirme dönemlerinde başvuru ve tercihler aynı günlerde yapılacaktır.