2019-09-26

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlerimiz ve Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan Uluslararası Öğrenciler Kurum Koordinatörlüğümüz tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nda üniversitemiz birimlerinde öğrenim görmek üzere bu yıl aramıza katılan olan uluslararası öğrencilerimize ve birim / bölüm koordinatörlerimize yönelik olarak tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıda söz alan Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Uluslararası Öğrenciler Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER ve Uluslararası Öğrenciler Topluluğu Koordinatörü yüksek lisans öğrencimiz Erkan MOLLA, öğrencilerimize şehrimizi, üniversitemizi, birimlerimizi, uluslararası öğrenci koordinatörlük sistemimizin işleyiş sistemini ve öğrenci topluluğumuz ile diğer topluluklara katılm adımlarını tanıtıcı bilgilendirme sunumları gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimizin uğurlanmasının ardından birim koordinatörleri ve bölüm temsilcileri ile devam eden toplantıda, Uluslararası öğrenci koordinatörlüğümüzce 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nda gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler, organizasyon şemamız ve öğrenci sayılarımıza yönelik bilgilendirmeler yapılıp, öğrencilerimizin derslere devam durumları ile başarı durumları hakkında sürekli takip edilmesi gereken bir sistemsel yapının oluşturulmasının hedeflendiği aktarıldı.