2023-06-09

Kabul mektupları hakkında

2023-2024 akademik yılında üniversitemize yabancı öğrenci statüsü ile yerleşen adaylara YÖK'ün bilgi servisi üzerinden Kabul Mektup Numarası verilmiştir. Ayrıca YÖK'ten gelen ilgili yazıda da belirtildiği üzere, yerleşen adaylar içerisinde başvuru sisteminde YU numarası bilgisi olmayan adaylara aynı servis üzerinden "987" ile başlayan YÖK öğrenci numarası verilmiştir. Verilen bu bilgiler, başvuru sisteminde adayların Yerleştirme Sonuç Belgelerinde gösterilmektedir. Bu bilgiler başvuru Sistemindeki "Yerleştirme İşlemleri" menüsünde yer alan aday Yerleştirme sonuç Belgesi butonlarından incelenebilir.

(NOT: Yerleştirme Sonuç Belgesine eklenen "Kabul Mektup No" ve "Yukarıda bilgileri yer alan aday öğrenci, Üniversitemizin yukarıda belirtilen programına kayıt hakkı kazanmıştır." ibarelerinin ingilizceleri, adayların sisteminde bulunan ingilizce Yerleştirme Sonuç Belgesine eklenmesi için gereklidir.)