2020-09-22

3. Ek yerleştirme ile ilgili duyuru



3. Ek yerleştirme sonunda üniversitemize yerleşme hakkı kazanan adaylar kesin kayıtlarını 27 Kasım tarihine kadar yaptırmak zorundalar. 

Fakat pandemi dolayısıyla ülkemize gelme imkanı bulunmayan adayların ilk olarak online kayıt yaptırmaları şarttır. Online kayıt aşağıdaki adımlarda anlatıldığı gibi yapılabilir. 

ONLINE KAYIT

3. ek yerleştirme dönemi için Online Kayıtlar 25 Eylül 2020 tarihi 17:30'a kadar yaptırılabilir. Bu tarihten sonra kayıt işlemleri sona erecektir.

VAKIFLAR BANKASI ATM'LERİNDEN EĞİTİM ÖDEMELERİ KISMI ARACILIĞI İLE ÖDEME YAPILABİLİR. 

VE 

HALKBANK ŞUBELERİNDE İÇERİDEKİ GİŞELERDEN İŞLEM YAPILMALIDIR.

 

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖDEMELER ESNASINDA YANINIZDA BULUNDURUNUZ.

 

HEAR İKİ BANKAYA DA ONLİNE EFT ÖDEMESİ YPILMAMAKTADIR.

 

Pandemi dolayısıyla yüz yüze veya vekalet ile kayıt yaptırma imkanına sahip olmayan adaylar, TÜM belgelerini ve harç dekontlarını uok@nku.edu.tr adresine PDF formatında göndererek ön kayıt yaptırabilir. BELGELER ARASINA ADAYIN ÜNİVERSİTEMİZİ KAZANDIĞINIZA DAİR SİSTEMDEN ALDIĞI KAZANDI EVRAĞINI VE HARÇ PARASININ ÖDENDİĞİNE DAİR DEKONTU EKLEMELİSİ GEREKMEKTEDİR. 

Fakat bu adaylar orjinal belgelerini kayıtlı oldukları birime 27 KASIM 2020 tarihine kadar eksiksiz olarak getirmedikleri takdirde üniversitemize yapmış oldukları her türlü başvuru geçersiz sayılacak, harç ücretini yatırmış olsalar dahi kesin kayıt haklarını kaybedeceklerdir.